Over ons

Wat doen wij?

CADLAB76 focust zich op de ontwikkeling en uitwerking van werktuigbouwkundige vraagstukken en maakt hierbij gebruik van Solidworks. Er kunnen zowel productietekeningen van het concept als het uiteindelijke ontwerp voor u gerealiseerd worden. Ook is het mogelijk om fotorealistische afbeeldingen te creëren met behulp van SolidWorks Visualize genaamd renders.
CADLAB76

Waarom zou u voor ons kiezen?

 

U bent bij ons aan het juiste adres als:

  • U een product wilt produceren en hier tekeningen voor nodig heeft in PDF bestanden of STEP-files;
  • U een idee visueel wenst te maken in een 3D-omgeving;
  • U capaciteit te kort komt op uw werktuigbouwkundige en werkvoorbereidingsafdeling.

Het gezicht achter CADLAB76

Ik ben Lars Rommens en woon en werk aan CADLAB vanaf het Loo 76 in Bergeijk. Mijn carrière startte als bankwerker/lasser. Het programmeren van lasrobots wekte daarna al snel mijn interesse. Ik ben daarna begonnen met het instellen van lasersnijmachines om vervolgens door te gaan met 3D tekenen. Dit resulteerde al snel in het maken van plaatwerk producten en samenstellingen voor de machinebouw.

Ik werk momenteel op de R&D afdeling van een grote, internationale onderneming die gespecialiseerd is in pluimveehouderij. Ik focus me op de ontwikkeling van systemen, de modulaire opbouw en het maken van stuklijsten. Naast mijn baan, studeer ik. Ik heb, als BBL leerling, verschillende MBO-opleidingen afgerond in de richting plaatwerk. Momenteel bevind ik me in de afrondende fase van mijn studie Technische Bedrijfskunde - Bachelor of Science. CADLAB76 is gestart uit nieuwsgierigheid en interesse. Een mooie uitdaging die me de kans biedt mijn kennis verder toe te passen.